BankettA nyolcadik osztály június 10-én tartotta – az immár hagyománynak számító – bankettjét, amikor is a ballagás előtt nem hivatalos keretek között köszöntünk el egymástól. A délután folyamán rövid ünnepi műsorral és szerény ajándékkal köszönték meg a diákok és a szülők a pedagógusoknak az elmúlt nyolc év fáradozását.

A szülők részéről Balogh Imréné köszöntötte a pedagógusokat s ezt követte a kis ünnepi műsor. Dr. Szepesi Nándor igazgató úr a kis megemlékezés után kedves szavakkal viszonozta a köszöntést s néhány biztató mondattal búcsúzott most, a bankett keretei között, a nyolcadikos tanulóktól.
Kora este aztán kezdetét vette az estig tartó osztálybuli, melyre főleg a vidám hangulat volt a jellemző. Diákjaimnak egy meglepetéssel készülve a nyolc év fotóiból egy válogatást készítettem. A vetítés során előjöttek a rég elfeledett események, melyekre szeretettel gondolunk mindannyian vissza. Németh Cintia is készült erre a délutánra, s ő is készített egy válogatást a gyerekek szemszögéből, ahogy ők látták az eltelt éveket. Igazán kellemes perceket töltöttünk el itt is, mint a tanév során is; igaz, kicsit szomorkodtunk , hogy hamarosan el kell válnunk egymástól.
Sokat beszélgettünk, táncoltunk és karaokéztunk ezen az estén. Az este folyamán pizzával, süteményekkel és üdítővel frissítették a gyerekek magukat. Bálint László és anyukája csoki szökőkúttal lepte meg az osztályt.

 

Köszönettel tartozom a szülőknek, hiszen nélkülük nem lett volna ilyen sikeres a bankett.

 

Bankett Bankett

Bankett Bankett

Bankett Bankett

Bankett Bankett

Bankett Bankett

Bankett Bankett

Bankett Bankett

Bankett Bankett

Bankett Bankett