Ballagás 2011„Elmúlt, mint száz pillanat, s tudjuk mégis múlhatatlan, mert szívek őrzik nem szavak.”

A tanév vége minden diáknak a tanulást, a jobb bizonyítványért való küzdést jelenti. Azonban minden évben van egy osztály, akiknek mást is jelent az év vége. Ők a ballagó nyolcadik osztályosok. Ebben a tanévben tizenhat végzős diák készült már hosszú hetek óta lélekben a ballagásra. Mindannyian kettős érzésekkel várták 2011. június 18-át, a ballagás napját. Az utolsó hetekben egyre többet került szóba köztük az eltelt nyolc év. Emlékeket idéztek fel, történeteket meséltek egymásnak.
A ballagás előtti utolsó közös rendezvényünk a bankett volt, ahol a pedagógusok és az iskolai dolgozók munkáját köszönték meg a nyolcadik osztályos diákok és szüleik. A meghitt ünneplés után együtt szórakozott- immár utoljára így együtt –szülő és gyermek.
2011. június 18-án a ballagó nyolcadik osztály tiszteletére és búcsúztatására ünneplőbe öltözött minden és mindenki. Különös érzés volt az utolsó osztályfőnöki órát a rózsaillatban úszó tanteremben megtartani.
A ballagó tarisznyába sok emlék került: a mindennapok eseményei, a kirándulások, teadélutánok és farsangok emlékképei. Az utolsó csengőszó után felcsendültek a hagyományos ballagási dalok, valamint sorra hangoztak el a búcsúzó és búcsúztató versek, dalok, zeneszámok és beszédek. A ballagó nyolcadik osztályosok nevében Balogh Nikolett 8. osztályos tanuló köszönt el az itt maradóktól, az itt maradó diákok nevében pedig Kazay Krisztina 7. osztályos diák búcsúzott a ballagó diákoktól.
dr.Szepesi Nándor igazgató úr szívhez szóló beszédével és oltalmazó szavaival búcsúztatta és engedte el ballagó diákjait, majd Zagyi Zsoltné igazgatóhelyettes asszonnyal és Molnár Lajos alpolgármester úrral együtt átadták az iskola emléklapját és Polgármesteri Hivatal ajándékát.
Ebben az évben a hagyományok szerint a jutalomkönyvek mellett sor került Az év tanulója-díj átadására is. A tantestület döntése alapján a 2010-2011. tanévben ezt a díjat Agócs Napsugár (3.o.) és Bálint László Dávid (8.o.) tanulók vehették át.
Szintén a hagyományok szerint a Kiss Attila Alapítvány kezdeményezésére Balogh Nikolett 8. osztályos tanulónk vehette át Dávidházi Ferencnétől, a társaság képviselőjétől Az iskola legsikeresebb tanulója-díjat, amely egy bronz emlékplakett és értékes könyvjutalom volt.
Minden díjazott tanulónak gratulálunk!
A ballagás zárásaként a Szózat után felcsendült az Il Silentio és a végzős diákok búcsút mondtak iskolájuknak.
 
 A ballagó 8. osztály:

Bálint László Dávid
Balogh Nikolett
Balsai Vanessza
Csere Hajnalka
Horváth János
Hugya Erika
Juhász József
Kovács Ádám
Németh Cintia
Németh Márk
Paczári Mirtill
Radics Norbert
Setét Miklós
Simkó Dávid
Szabó József
Szakálos Jenifer Alexandra
 
 
Osztályfőnök: Büstyei Andrea
 
 
Ballagás 2011 Ballagás 2011
Ballagás 2011 Ballagás 2011
Ballagás 2011 Ballagás 2011
Ballagás 2011 Ballagás 2011
Ballagás 2011 Ballagás 2011
Ballagás 2011 Ballagás 2011
Ballagás 2011 Ballagás 2011
Ballagás 2011 Ballagás 2011
Ballagás 2011 Ballagás 2011
Ballagás 2011