A 2008-2009-es tanévben két új pedagógust köszönthetünk tantestületünkben. A sikeres beilleszkedést segítve új kollégáink a honlapunkon is bemutatkoznak, hiszen a hatékony munka alapfeltétele az egymás segítése, ami elképzelhetetlen egymás megismerése nélkül.

Szerencsen születtem, de az általános iskolát Legyesbényén végeztem el. Ezt követően Szerencsen, a Bocskai István Gimnázium nyelvi tagozatán tanultam. Az érettségi után tanulmányaimat Pécsett, a Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző Karának, történelem-orosz szakán folytattam.
A mostani munkahelyemen kívül Tiszaújvárosban és Tiszapalkonyán tanítottam. A szakpáromon kívül magyar nyelvet és irodalmat, ének-zenét, angol nyelvet, biológiát és rajzot is tanítottam. Tanulóim szép eredményeket értek el a különböző versenyeken.
Itt, Legyesbényén napközis nevelőként dolgozom. Ez sem idegen számomra, hiszen több éven át a felső tagozatos diákoknak szervezett tanulószobát vezettem. Jelenlegi csoportomban 4. , 5. , 6. és 8. osztályos tanulók vannak.

Seres Kornéliának hívnak. 2006-ban végeztem a sárospataki Tanítóképző Főiskolán német-tanító szakon. Pedagógiai pályafutásomat ugyanebben az évben kezdtem Tiszaladányon.
Prügyön lakom édesanyámmal, a húgommal és az öcsémmel.
Konkrét hobbim nincs, de szeretem a természetet és az állatokat.
Nagy örömömre szolgált, hogy bekerültem a legyesbényei Általános Iskolába. Feladatom a német és a rajz tantárgyak oktatása, melynek örömmel és szívesen teszek eleget.
A rám bízott feladatot igyekszem a legjobb tudásom szerint végezni. Jól érzem magam ebben a munkakörben, szeretek tanítani és kedvelem a gyerekeket.
Úgy érzem sikerül beilleszkednem ebbe a közösségbe, amihez a kollégáimtól sok segítséget kapok.

Üdvözöljük új kollégáinkat, munkájukhoz jó egészséget, kitartást és sok sikert kívánunk!