A Legyesbényei Gyermekekért Alapítvány pályázatot hirdet. A pályázat célja, a képzőművészetben, irodalomban és történelemben tehetséges gyerekek elismerése.

Pályázati kategóriák:

1. kategória: „A szeretet ünnepén együtt van a család” címmel rajzverseny 1-3. osztályos tanulóknak. Készíts rajzot a témával kapcsolatban!

Kik vehetnek részt a pályázatban:

A versenyben részt vehet minden 7-9 év közötti Legyesbényei Zalay Andor Általános Iskolában tanuló gyermek. A gyermekek a pályázatra kizárólag a szüleik/törvényes képviselőik engedélyével jelentkezhetnek! A versenybe való nevezéssel a törvényes képviselő kijelenti, hogy elfogadja a részvételi feltételeket.

Pályázatok elkészítése és benyújtása:

Az alkotásoknak minden esetben kézzel készült saját munkáknak kell lennie! Minimális szülői segítség elfogadható a készítés során, de a pályamű koncepcióját és látványvilágát a gyerekeknek kell kidolgoznia!

A készítés során bármilyen szabadon választott technika alkalmazható.

Egy pályázó 1 pályamunkával nevezhet!

2. kategória: „A szeretet ünnepén együtt van a család” címmel fogalmazásíró verseny 4-6. osztályos tanulóknak. Készíts egy elbeszélést/leírást a témával kapcsolatban!

Kik vehetnek részt a pályázatban:

A versenyben részt vehet minden 10-12 év közötti Legyesbényei Zalay Andor Általános Iskolában tanuló gyermek. A gyermekek a pályázatra kizárólag a szüleik/törvényes képviselőik engedélyével jelentkezhetnek! A versenybe való nevezéssel a törvényes képviselő kijelenti, hogy elfogadja a részvételi feltételeket.

Pályázatok elkészítése és benyújtása:

A pályaműveknek minden esetben a gyerekek saját, egyedi munkájának kell lennie! A pályaművek formai követelménye: 2-5 oldal terjedelem saját kézzel írott fogalmazás.

Egy pályázó 1 pályamunkával nevezhet!

3. kategória: A betlehemezés népszokásának bemutatása. Ppt. készítő verseny 7-8. osztályos tanulóknak.

Kik vehetnek részt a pályázatban:

A versenyben részt vehet minden 13-14 év közötti Legyesbényei Zalay Andor Általános Iskolában tanuló gyermek. A gyermekek a pályázatra kizárólag a szüleik/törvényes képviselőik engedélyével jelentkezhetnek! A versenybe való nevezéssel a törvényes képviselő kijelenti, hogy elfogadja a részvételi feltételeket.

Pályázatok elkészítése és benyújtása:

A pályaműveknek (PowerPoint, vagy Prezi max. 20 dia) minden esetben a gyerekek saját, egyedi munkájának kell lennie. A pályamunkában a választott főtémát kell feldolgozni (hivatkozásokkal, felhasznált szakirodalommal jelölve).

Egy pályázó 1 pályázattal nevezhet!

Díj:

  • A kategóriák első helyezettjei 3000.- Ft-os könyvvásárlási utalványban/könyvjutalomban részesülnek.

Beadási határidő: 2023. december 15. – 12.00 óra

A pályaművek beküldésével a pályázók vállalják és elfogadják, hogy munkájukat az Alapítvány kiállítás, és az iskolai honlapon történő megjelentetés céljára felhasználja.

A pályázatok beadása esetén a következő adatokat kérjük megadni (a pályaművekhez csatolva):

Név, osztály, elérhetőség (e-mail, telefon).

A pályaműveket személyesen az osztályfőnöknél lehet leadni, vagy/és elektronikus módon a legyesbenye.altisk@gmail.com e-mail címre várjuk. A pályázatok eredményét az utolsó gyertyagyújtás után (2023. december 21.) fogjuk kihirdetni.

Várjuk kreatív ötleteiket, hogy továbbra is hatékonyan támogathassa az alapítvány iskolánk közösségét!