Június 17-én tartottuk ballagási és tanévzáró ünnepségünket, melyen Lengyelné Bús Zita polgármester asszony, és iskolánk igazgatója dr. Szepesi Nándor is beszédet tartott.

A képviselőtestület tagjai, a pedagógusok, az intézmény dolgozói, diákjaink, ill. a meghívott szülők és vendégek is velünk ünnepeltek.

A színvonalas műsorban kicsik és nagyok is szerepet kaptak. Az énekkar dalai is színesítették műsorunkat. A 7.o. és Jancsovszki Máté tanár úr felelt a díszítésért, melyben intézményünk valamennyi dolgozója is kivette részét. Köszönjük a szépen feldíszített Kultúrházat!

Iskolánk zászlaját Oláh Dániel 8.o. tanuló adta át Radics Jázmin és Bús Máté 7.o.diákoknak.

A hetedikesek nevében Szilvási Beáta mondott búcsúbeszédet, míg a nyolcadikosok nevében Oláh Anasztázia búcsúzott.

Az Év Sportolója” címet a 2022/2023. tanévben Oláh Dániel 8.o.tanuló kapta.

A 2022/2023. tanév “Kiss Attila-díját” Oláh Anasztázia 8.o. tanuló érdemelte ki, aki nevelőtestületi dicséretben is részesült kitűnő tanulmányi eredményéért, a versenyeken való eredményes részvételéért és közösségi munkájáért.

Az énekkarosok: Danó Krisztofer, Horváth Virgínia Julianna, Radics Jázmin, Putnoki Arabella Boglárka, Szilvási Beáta és Takács Flóra gyönyörűen énekeltek.

Köszönöm az alsó tagozatos diákok: Szilvási Lili, Daróczi Tifani, Baranyai Emese, Balogh Hanna és Ignácz Fanni szereplését is.

A ballagás végén megtekinthették vendégeink a ballagó diákokról készült képeket is egy prezentáció formájában.

Elballagott osztályom minden tagjának sikeres, boldog középiskolás éveket kívánok, és tudom, hogy eléritek céljaitokat, mert kitartóak és szorgalmasak vagytok!

8.o. tagjai: Bús András, Oláh Anasztázia, Oláh Dániel és Takács Flóra

Laczkóné Szloboda Margit osztályfőnök