A Bendegúz Gyermek- és Ifjúsági Akadémia (Szeged) által szervezett Tudásakadémia Tanulmányi Versenyén Történelem tantárgyból vett részt iskolánk tanulója. A versenyen a tanulónak a feltett kérdéseknek kellett utána járnia, így minden egyes feladatlap megoldása sok kutatómunkájába került, ezzel is elősegítve a történelem tantárgy iránti elhivatottságot, valamint tudás és ismerete szintjének elmélyülését, annak bővülését.

A verseny hat írásbeli levelezős fordulóból állt, melyek közül az első félévben három forduló lebonyolítására került sor. A 8. osztályosok kategóriájában Oláh Anasztázia vett részt, aki az első félévben maximálisan megszerezhető 42 pontból 41 pontot szerzett, ezzel az első félévet Arany Oklevél Minősítéssel zárta.

A második félévben szintén három forduló lebonyolítására került sor. Oláh Anasztázia a második félévben maximálisan megszerezhető 42 pontból 41 pontot szerzett, ezzel a második félévet is Arany Oklevél Minősítéssel zárta.

A második félévben megrendezésre került a Verseny Megyei Döntője is, melyen Oláh Anasztázia megszerezte az igencsak előkelő Megyei Első helyezést.

A tanuló felkészítő tanára Jancsovszki Máté, iskolánk történelem-földrajz szakos tanára volt.