Ballagók 2021

Zagyi Zsoltné osztályfőnök

Balog Zsolt Attila

Csónó Péter

Dányi Mercédesz Pálma

Fazekas Kristóf

Goda Rebeka

Kerekes Roland

Kertész Klaudia

Matisz József

Oláh Virág

Radics Bianka

Radics Norbert

Radics Petra

Szabó Máté

Turjánszki Koppány Áron

Vadászi Róbert Attila

Váradi Brendon

Június 12-én színvonalas, megható ünnepség keretén belül tizenhat nyolcadikos tanuló vett búcsút a Legyesbényei Zalay Andor Általános Iskolától, tanáraitól, diáktársaitól. A hetedikeseknek köszönhetően gyönyörűen feldíszített tanterem és iskolaudvar várta a ballagókat.

A ballagási műsorban szereplő – az osztályfőnök és a gyerekek által válogatott – versekből, idézetekből és búcsúbeszédből visszacsengtek az elmúlt évek iskolai emlékei: a várva várt iskolai rendezvények, kirándulások, farsangok vidám pillanatai, a versenyek erőpróbái, a feleletek szívdobogtató próbatételei, a meghitt örömök és bánatok, az itt kialakult örök barátságok. Összetartó, jó kis közösség alakult ki a mindennapokban a sok beszélgetés és közös programok eredményeképpen. Az időkapszula, platánfa örökbefogadása, közös emlékfa ültetése csak néhány felejthetetlen pillanat a sok közül, melyeket megőrzünk szívünkben.

Kívánjuk a gyerekeknek, hogy azok az alapok, amelyeket ebben az iskolában szereztek, elegendőek legyenek ahhoz, hogy az önmaguk által kitűzött célokat kitartóan meg tudják valósítani.

                                                                                                     Zagyi Zsoltné