Ebben a tanévben a mi osztályunk is csatlakozott a Boldogságóra programhoz, melynek lényege, hogy az osztály tanulóival minden hónapban feldolgozunk egy-egy adott témát. A programban részt vevők munkái közül a szervezők minden hónapban kiválasztják azokat a csoportokat, melyek valamiért különösen érdekesek vagy fontosak a számukra, az elvégzett feladatokról beküldött beszámolók és fotók alapján.

Osztályunkat az a megtiszteltetés érte, hogy a januári hónapban végzett munka alapján elnyerte a „Hónap csoportja” megtisztelő címet, melyről az elmúlt héten értesültünk.

Január hónap témája a Célok kitűzése és elérése volt. A téma feldolgozása során mesét néztünk, beszéltünk arról, hogy a vágyaink eléréséhez célokat kell kitűzni magunk elé, a célok eléréséhez pedig ki kell dolgoznunk egy stratégiát. A 2020-as célkitűzéseikhez rajzot készítettek a tanulók.

Meghirdettünk egy kihívási versenyt, aminek az a lényege, ha egy nap valaki tesz valamit a célja eléréséért, léphet egyet egy társasjáték-szerű mezőn, ahol az egyes mezőkhöz különböző ajándékok, lehetőségek kapcsolódnak. De volt a hónap folyamán meseolvasási verseny, könyvtárlátogatás, és Fekete István műveiből vetélkedő is.

Köszönjük szépen a szervezőknek, hogy a mi osztályunk tanulóit választották a hónap csoportjának!

                                                                                  Virág Zoltánné

                                                                                     osztályfőnök