Minden évben megrendezésre kerül Megyaszón az alsó tagozatos, illetve a felsős SNI tanulók számára a Fog-és testápolási vetélkedő. Nagy örömömre az idén, a 3.- 4. osztályos tanulók közül szinte mindenki szeretett volna részt venni ezen a megmérettetésen. Éppen ezért a több hetes felkészülés után egy helyi, egyéni vetélkedőn bizonyították a tanulók, hogy mennyire sajátították el a témával kapcsolatos ismereteiket. Ezt követően a legtöbb pontszámot elért 8 tanulót neveztem a versenyre, és folytattam velük a felkészülést.

November 12-én végre eljött a várva várt nap! Izgatottan vártuk a versenyt, a feladatokat, melyek között voltak könnyebbek és nehezebbek is. 8 feladatban mérhette össze a két csapat a tudását a többi 14 csapattal. Nagyon szoros versenyben végül a 3. osztályosok csapata az 5., a 4. osztályosok csapata a 6. helyen végzett, mindössze 1 pont különbséggel.

Gratulálok mind a 15 tanítványomnak, aki indult a versenyen, és nagyon büszke vagyok azokra a tanulókra, akik a megyaszói vetélkedőn ilyen szép eredményt értek el.

3. osztályosok csapata: Payer Amanda Irén, Horváth Milán, Horváth Virginia, Verba Balázs.

4. osztályosok csapata: Bús Máté, Dolányi Amanda Natasa, Müller Ignác, Putnoki Arabella Boglárka.

                                                                                  Virág Zoltánné