Minden tanév szeptemberében, és a második félév elején is kemény meggyőző munkát végzünk tanár kollégáimmal annak érdekében, hogy a tanulóink mélyítsék el tudásukat azokban a tantárgyakban, amelyek hozzájuk a legközelebb állnak.

Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a szülők nevezési díjjal is hozzájárultak gyermekük versenyeztetéséhez. Tíz hónapon keresztül változatos feladatokat kaptak a gyerekek, melyeket, ha időre megoldottak és visszahoztak, a szaktanárral ellenőriztek és online visszaküldtek. Szoros versenyben álltak az ország legjobbjaival.

A diákok versenyeztek irodalom, nyelvtan, történelem, természetismeret, biológia, matematika tantárgyakból.

Akik áprilisig minden versenyfeladatot hiánytalanul és jó eredménnyel beküldtek, meghívást kaptak Miskolcra, a megyei döntőre.

Zvolenszki Noémi 5. osztályos tanulóval neveztünk irodalomból, Putnoki Elizabet Leilával és Szabó Evelinnel (7. osztályosok) nyelvtanból, Zvolenszki Milánnal (8. osztályos tanulóval) irodalomból, Kovács Attila (8. osztályos tanulóval) történelemből, Nagy Richárddal (7. osztályos) történelemből.

Nagy örömünkre és a tanulók nagy dicsőségére szolgál, hogy Kovács Attila a megyei döntőn 1. helyezést ért el és így bekerült a szegedi országos döntőbe.

 

 

 

Zvolenszki Milán 2. lett, Nagy Richárd 3.

Ezúton is szeretnénk gratulálni a gyerekeknek és szüleiknek, köszönjük a munkájukat.

Olvassák el az ajándék könyveket a nyári szünetben és szeptembertől ismét várjuk tanítványainkat a nemes megmérettetésre!

Baráthné Juhos Emese