Szerencsen, a Kulcsár Anita Sportcsarnok tornatermében került megrendezésre 2019.03.12-én 14 órától az intézményi Bozsik-program keretén belül a IV. korcsoportos fiúk szokásos téli teremtornájára. A játékidő 12 perc volt mérkőzésenként, természetesen 4+1 fős csapatokkal és folyamatos cserelehetőséggel. A játékok játékirányítók segítették. Külön felhívták a rendezők a figyelmet a Fair Play szabályok betartására. Minden csapat egyformán négy mérkőzést játszott a torna alatt. A nagy tornacsarnokot területét három különálló pályára osztották válaszfüggönnyel, így gyorsan pörögtek a mérkőzések.

Kilenc csapat nevezett (Prügy két csapattal is), 8 csapat – Tarcal kivételével – nevező el is jött a tornára.  A csapatokat 2 csoportba sorsolták. Legyesbénye a B jelű csoportba került Prügy 8.o. és Tiszalúc és Taktaszada  mellé. Miután lezajlottak a csoportmérkőzések, és kialakultak a csoportok végeredményei további 1 helyosztó mérkőzés várt a mérkőző felekre.

Az eredményeink alapján a csoportban a 3. helyet szereztük meg, miután Prügytől kikaptunk 5-2-re, Tiszalúc csapapával 4-4-es döntetlent játszottunk, úgy, hogy 3-1 volt javunkra, sajnos biztos vezetést engedtünk ki a kezünkből. Taktaszada csapatát 3-2-re győztük le. A döntetlen miatt sajnos nem lett meg a csoportmásodik, s ezzel járó biztos 3. vagy 4. helyezés. Így az 5. helyért játszhattunk, ahol a fáradság kiütközött kevés cserélési lehetőségünk miatt, s ezen a mérkőzésen Szerencs (Bolyai) csapatától súlyos 6-0-s vereséget szenvedtünk.

Tapasztalatokat leszűrve megállapítottuk, voltak nagyon biztató elemek a játékunkban (lőtt gólok számának javulása, támadásépítés), és sajnos bosszantó egyéni és csapatvédekezési hiányosságok is. Az első három mérkőzésünkön a kapusunk igen jól védett, a mezőnyjátékosok közül Ganyi Dávid volt nálunk a legjobb a csapatunkból

Külön hálánk a kiváló szervezésért, hiszen tornazáró mondatai után a szervezők gyümölccsel ajándékoztak meg minden jelenlévőt.