Szerencsen, a Kulcsár Anita Sportcsarnok tornatermében került megrendezésre 2019.március 5-én az intézményi Bozsik-program keretén belül a III. korcsoportos fiúk szokásos versenye. A játékidő 12 perc volt mérkőzésenként, természetesen 4+1 fős csapatokkal és folyamatos cserelehetőséggel. A játékot játékirányítók segítették. Külön felhívták a rendezők a figyelmet a Fair Play szabályok betartására. Minden csapat egyformán négy mérkőzést játszott a torna alatt. A nagy tornacsarnok területét három különálló pályára osztották válaszfüggönnyel, így gyorsan pörögtek a mérkőzések.

Hat csapat nevezett, minden nevező el is jött a tornára.  A csapatok körmérkőzéses rendszerben játszottak egymással. Megyaszó csapatát 10-2-re győztük le, két döntetlent játszottunk Tarcal ellen 2-2, míg a Bolyai (Szerencs) ellen 3-3 lett a végeredmény. Tiszalúc 6. osztályosait 6-5-re, Tiszalúc 5. osztályosait 8-3-ra győztük le. Sajnos két súlyos vereséget szenvedtünk : Taktakenéztől 8-0-ra, míg Taktaharkánytól  7-0-ra kaptunk ki.

A körmérkőzés eredményei alapján a negyedik helyen végeztünk. A Bolyai ellen reális esélyünk volt a győzelemre, emiatt nem tudtunk a harmadik helyen végezni. Taktakenéz kimagaslott a mezőnyből 53 rúgott és csupán 3 kapott góljával. Cserénk nem volt, míg az ellenfeleink legtöbbje 2-3 cseresorral tudott játszani. Kapusunk, Szabó Máté ismételten nagyon jól védett. Egyes mérkőzéseken látszottak a javuló teljesítmények (Bolyai ellen), míg volt, amikor érthetetlen hibákat követtünk el.

Külön hálánk a kiváló szervezésért, hiszen a torna záró mondatai után a szervezők gyümölccsel ajándékoztak meg minden jelenlévőt.