Szerencsen, a Kulcsár Anita Sportcsarnok tornatermében került megrendezésre 2019.02.19-én 14 órától az intézményi  Bozsik-program keretén belül a III. korcsoportos fiúk szokásos  versenyére. A játékidő 12 perc volt mérkőzésenként, természetesen 4+1 fős csapatokkal és folyamatos cserelehetőséggel. A játékok játékirányítók segítették. Külön felhívták a rendezők a figyelmet a Fair Play szabályok betartására. Minden csapat egyformán négy mérkőzést játszott a torna alatt. A nagy tornacsarnokot területét három különálló pályára osztották válaszfüggönnyel, így gyorsan pörögtek a mérkőzések.

Hat csapat nevezett (Tiszalúc két csapattal is), minden nevező el is jött a tornára.  A csapatok körmérkőzéses rendszerben játszottak egymással. Négy győzelmet szereztünk: Prügy csapatát 2-0-ra, Megyaszót 7-0-ra, Tiszalúc 6. osztályosait 6-5-re, Tiszalúc 5. osztályosait 8-3-ra győztük le. Egyedül Szerencs Bolyaitól kaptunk ki 4-2-re, de ott is vezettünk 2-0-ra. A körmérkőzés eredményei alapján megnyertük a tornát 25 gólt lőttünk(a legtöbbet!) és 12 gólt kaptunk. Egymás elleni eredményben is jobbak voltunk a Tiszalúc 6. osztályos csapatánál(6-5). Dányi Brendon lőtte nálunk a legtöbb gólt, s valószínűleg a torna gólkirálya is ő lehetett. A harmadik mérkőzés közepén kaptuk az első gólunkat, sajnos a fáradság miatt már pontatlanabb volt a védekezés. Cserénk nem volt(miután kapusunk a bemelegítésnél megsérült), míg az ellenfeleink legtöbbje 2-3 cseresorral tudott játszani. Kapusunk, Szabó Máté nagyon jól védett.

Külön hálánk a kiváló szervezésért, hiszen a torna záró mondatai után a szervezők gyümölccsel ajándékoztak meg minden jelenlévőt.