Az év egyik legszebb ünnepe az Anyák napja, amikor igyekszik mindenki megköszönni az édesanyjának azt a sok-sok szeretetet és gondoskodást, melyet nap mint nap kap tőle. De nemcsak az édesanyáknak, hanem a nagymamáknak is jár a kedves szó, hiszen ők azok, akik kényeztetik a kis unokákat, és mindig kiállnak mellettük, ha éppen rossz fát tesznek a tűzre.

Iskolánk alsó tagozatos tanulóival mi is minden évben igyekszünk emlékezetessé tenni ezt a napot. Heteken keresztül verseket, dalokat tanulunk a gyerekekkel, ajándékokat készítünk, hogy ha majd eljön a várva várt nap, méltó módon köszönthessük az édesanyákat, nagymamákat.

Idén második alkalommal ünnepelt közösen a négy alsós osztály, így a testvéreknek lehetőségük nyílt arra, hogy együtt köszöntsék édesanyjukat.

A műsor folyamán a dalokat Váradi Tibor pedagógiai asszisztens kísérte gitáron, emelve ezzel az ünnep megható pillanatait, könnyet csalva ezzel nemcsak a szülők, de a gyerekek és pedagógusok szemébe is. Köszönjük a felkészülés során nyújtott segítségét és a műsoron való részvételét!

Kedves Édesanyák, Nagymamák! Még nagyon sok, boldog Anyák napját kívánunk mindenkinek!

Dorgainé Tóth Ibolya

Virág Zoltánné