Az idén is gazdag programkínálattal várta a kicsiket és nagyokat kulturális rendezvényünk.

A hétfői megnyitón az óvodások színvonalas műsora mellett sor került az alsó tagozatos mazsorettesek bemutatójára, valamint a negyedikesek Vuk című előadására. A kulturális kavalkádon bárki megcsillanthatta tudását vers, ének és színpadi előadás formájában.

A keddi nap a játékos csapatversengések jegyében telt. Az óvodások az első és másodikos gyerekekkel versenyeztek, a nagyobbacskák pedig különböző állomásokon mérhették össze tudásukat és ügyességüket.

Szerdán kreatív foglalkozásokon vehettek részt az ügyes kezű gyerekek. Ugyanebben az időben került megrendezésre a II. körzeti Sport Poha-Rak verseny. Az izgalmas megmérettetésen három 10fős csapat (Taktakenéz, Mezőzombor, Legyesbénye) mérte össze gyorsaságát. Nagy örömünkre iskolánk csapata I. helyezést ért el, megvédve korábbi első helyüket.

Csütörtökön különböző sportágakban próbálhatták ki magukat a gyerekek.(kötélmászás, foci, pingpong, röplabda, teke, sakk). Ekkor került megrendezésre a körzeti Játékos anyanyelvi vetélkedő is, melyen 4 iskola 7 csapata versenyzett. Iskolánkat 2 csapat képviselte. A tanulók változatos, játékos nyelvi feladatokat oldottak meg és számot adtak kreativitásukról is. Mindkét csapatunk sikeresen szerepelt. A Sipos János és Szakálos Dominik alkotta csapat a 2. helyet szerezte meg, Benes Klaudia és Sipos Cintia pedig a 3. helyen végzett. Gratulálunk nekik!

Pénteken elérkezett a várva várt Gyereknap színes és gazdag programokkal: a szabadtéri fejlesztő játékok mellett tamburin, foci, pingpong, kosárlabda, íjászat, karaoké, tetoválás, sport poha-rak verseny várta a nebulókat. A nap zárásaként a szülői közösség és a támogatók jóvoltából hot-dogot, kólát, csokit és jégkrémet kaptak a gyerekek.

 A támogatást ezúton is köszönjük!

Színes, élményteli hetet tudhatnak maguk mögött kicsik és nagyok.