2012. június 18.-tól 23.-ig egy kedvezményes Erzsébet táborozáson vehettek részt a Legyesbényei Általános Iskola alsó- és felső tagozatos diákjai Fonyódligeten.Az iskolából 50 tanuló jelentkezett erre a táborra, 5 kísérő tanárral. Az indulás napján minden gyerek izgatottan köszönt el szüleitől. Bár az út hosszú volt, mikor odaértünk, senki nem érezte fáradtnak magát.

Az első napon volt a bemutatkozás a többi táborlakóval, ahol minden iskola egy kedves kis előadást mutatott be, majd kezdetét vette a strandolás, amire már mindenki vágyott, este pedig zászlófelvonás és tábortűz volt. Nagyon jó programokat szervezett a tábor. Volt focibajnokság, játszóház, táncház, tábori olimpia, ping-pong verseny, bátorságpróba és még sok más rendezvény, ahol jól éreztük magunkat és ismerkedni lehetett. Egész héten jó idő volt, ezért valamennyiünk nagy örömére sokszor lubickolhattunk a Balatonban. Utolsó előtti napon a hattyúkat is megcsodáltuk.
Elérkezett az utolsó nap, melyet vártunk is meg nem is, mert bár hiányoztak az otthoniak, de szívesen maradtunk volna még egy hetet.

 

 
Lengyel Krisztina