Óvodai felújításAz óvoda 1921-ben épült, lakásból lett kialakítva. 1963-tól működik óvodaként. Két csoporttal indult, 1980-ban három csoportra bővült. Ekkor történt új csoportszoba és mosdóhelység kialakítása, felújítás, korszerűsítés. A munkálatok akkor még társadalmi munkában folytak. Az idők folyamán természetesen minden elhasználódott, gazdaságtalanná vált.

A nyílászárók nem biztosították a gazdaságos energia felhasználást. A bojler javíthatatlanná vált.
A parketta elhasználódott, hiányossá, kopottá vált ugyanígy a mosdók burkolata is.
A vízcsapok és a lefolyók nem működtek megfelelően, szinte mindennapos gondok voltak vele.
Nagyon örültünk, amikor lehetőség nyílt, ezeknek a gondoknak a megoldására,és a sikeres pályázat lehetőséget biztosított a megvalósításra is.
Így 2010 tavaszán elkészült 3 vizesblokk teljes körű felújítása /csőhálózat és burkolat cseréje/.
Megoldódott a melegvíz felhasználása is megtörtént az új bojlerek felszerelése és zuhanyzó kialakítása. A nyáron pedig egy csoportszoba parkettázása és a homlokzati nyílászárók teljes cseréje.
A gyerekek a szülők és az óvoda dolgozói nagy örömmel fogadták a szép, esztétikus, balesetmentes mosdóhelységet és csoportszobát.
A minőségi változás megkönnyíti az egészséges életmódra és a higiénés szokásokra történő nevelést. Az óvodába érkezőkből kellemes érzést vált ki maga a látvány, hogy milyen szépen épül, szépül barátságos kis közösségünk.
Ez köszönhető a fenntartónknak és munkáltatónknak, hiszen minden alkalmat kihasználnak, hogy az óvodánk minél jobban megfeleljen a mai kor minőségi követelményeinek.

Óvoda nevelőtestülete

 

Óvodai felújítás Óvodai felújítás