PedagógusnapJúnius első vasárnapján a pedagógusokat köszöntjük országszerte. dr.Szepesi Nándor igazgató úr kedves gesztusának köszönhetően a Borházban gyűlt össze településünk oktatási és nevelési intézményének minden dolgozója.

Igazgató úr beszédében köszöntötte a meghívottakat, s hangsúlyozta, hogy minden dolgozó munkája fontos és értékes, hiszen nap mint nap példát mutatva állnak a gyerekek előtt.
Jó volt újra látni intézményünk nyugdíjas dolgozóit is és azokról sem feledkeztünk el, akik a közelmúltban intézményeinkben dolgoztak. Az igazgatói köszöntő után a gyerekek kis műsora következett. A meghitt pillanatok után Zagyi Zsoltné igazgatóhelyettes asszony és dr.Szepesi Nándor igazgató úr a polgármesteri hivatal és az iskola ajándékát, a szeretet virágát átnyújtva köszönte meg minden dolgozónak az áldozatos, gyermekközpontú munkáját. Külön meglepetésként az óvodai dolgozók is egy-egy szál virággal köszöntötték az iskolában dolgozókat. Köszönjük Hlivják László polgármester úrnak a helyiség biztosítását és a vendéglátást, valamint a szervező pedagógusoknak és iskolánk diákjainak a kedves megemlékezést!
 
 
Pedagógusnap Pedagógusnap
Pedagógusnap Pedagógusnap