Búcsú az iskolátólA 2008-2009-es tanév végén nemcsak a nyolcadik osztályos tanulóktól köszöntünk el, hanem elbúcsúztattuk kedves kolléganőnket, Sipos Attilánét, aki 39 éves pedagógusi pályafutása után nyugdíjba vonult.
A gyerekek már napokkal előtte kis ajándékaikkal halmozták el kedvenc tanító nénijüket. Az utolsó délutánt pedig a kollégák körében tölthette Marika néni.

A nyugdíjas búcsúztató helyszíne -Hlivják László polgármester úrnak köszönhetően –településünk borháza volt, mely méltó módon szolgálta a kellemes megemlékezést, a búcsúzkodást.
Az ünnepi műsort dr. Szepesi Nándor igazgató úr beszéde nyitotta meg, melyben méltatta búcsúzó kolléganőnk szakmai munkáját, kitartását, gyermekszeretetét és azt a példát, melyet itt hagy nekünk.
Ezt követően iskolánk diákjai versekkel, dalokkal búcsúztak el Sipos tanító nénitől. Az ünnepi műsorban elhangzott prózák és szavalatok a múlt emlékeit kötötték össze a dolgos, aktív jövő reményével.
A nyugdíjas búcsúztató zárásaként egy életképekből összeállított diavetítéssel örvendeztettük meg szeretett kolléganőnket. A képeken ismét feltűntek a dolgos hétköznapok mellett a közös együttlétek emlékképei is.
Az elmúlt évek emlékeinek felidézése könnyeket csalt a búcsúzó és a búcsúztatók szemébe egyaránt.
Ezúton is jó egészséget, hosszú, boldog nyugdíjas éveket kívánunk neki!

 

 

 Búcsú az iskolától Búcsú az iskolától 

 

Búcsú az iskolától Búcsú az iskolától