Adománygyűjtés ünnep előtt

kezikonyvKarácsony előtt nagyon sok ember, cég , szervezet gyűjt adományokat a szegények számára. Bizonyára többségük hitből, meggyőződésből teszi, sokaknak esetleg csak a lelkiismeretük szólal meg. Ami szomorú, hogy mindez csak karácsonykor jut eszébe sok embernek, pedig az év 365-napból tart. Az is elgondolkodtató, hogy sokan ezt lomtalanításra használják, sérült játékokat, ruhákat, pár nélküli cipőket tesznek az ajándékdobozokba. Legyesbénye, feltehetőleg többi önkormányzat is, az év minden napján segít a rászorulóknak. Gyakorlatilag egész életünk ezzel telik, de ebben nincs semmi rendkívüli, hiszen ez a kötelességünk, és ezért vagyunk Sok ismerőst az is felháborít, hogy híres, gazdag emberek úgy adományoznak, hogy nem adnak semmit. Licitálásra kínálnak fel többnyire értéktelen tárgyakat, mások zsebébe turkálva, és a befolyt összeg megy a rászorulóknak. A tökéletes megoldás az lenne, ha végre politikai kiegyezésként minden oldal, minden képviselő összefogna, és egy átfogó komoly munkahelyteremtéssel igazi munkához juttatnák az arra rászorulókat. Addig míg ez a társadalmi kiegyezés meg nem történik, remény sincs sok ember számára a tisztességes életre, és a boldog mindennapokra.

Hlivják László
polgármester
Legyesbénye,2017.12.11.

Polgármesteri köszöntő

Vállalkozások

Annabella rendezvényszolgálat

 

Kiss István

Kőfaragó

Síremlékek műkőből-, márványból

3713 Arnót, Felszabadítók u. 30.

Tel.: 46/445-061 
Mobil: 30/ 904-7012

- Magánházak, lakóközösségek élőerős portaszolgálata és technikai védelme
-telephely, objektumvédelem (Nyílt és zárt területek, üzletközpontok, építkezések,    intézmények, logisztikai központok, létesítmények őrzése)
- Rendezvénybiztosítás (Sportrendezvények, meccsek, koncertek, kulturális és közéleti események biztosítása, lebonyolítása)
- Biztonságtechnika, technikai rendszerek tervezése, telepítése (Kamerától a sorompóig)