Kedves Szülők!

Mindenekelőtt egészségben, jókedvben, sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Sajnos – mint látjuk – ez az év is úgy kezdődött és folytatódik tovább, mint ahogy a tavalyi befejeződött; maszkban, távolságtartással, kézfertőtlenítéssel, a korlátozó intézkedések fenntartásával.

A kormány – a tegnapi bejelentése alapján – március 1-ig fenntartja a járványügyi védelmi intézkedéseket. Ez az iskolákat is a korlátozások fenntartására készteti.

Lezárult az első félév, a gyerekek a mai napon viszik haza az első féléves bizonyítványukat. Ilyenkor – rendes esetben – szülői értekezleteket tartunk és folytatjuk tovább munkaterv szerinti programjainkat. A járványügyi készenlét azonban arra kényszerít mindannyiunkat, hogy figyeljünk mindig egymásra, ne kísértsük a sorsot, kerüljük az összejöveteleket, a közösségi programokat.

Büszkék vagyunk a gyerekekre és köszönjük a szülőknek, hogy eddig is fegyelmezetten, a szabályok betartása mellett, kiemelkedő hiányzások és betegség nélkül teljesítettük az első félévet.

Kollégáimmal abban állapodtam meg, hogy a szülői értekezlet helyett – az első félév tapasztalatait, kiegészítve a szaktanárok véleményével és az anonimitási szabályok teljes körű betartásával – egy tájékoztatót írnak, amelyet itt a csoportban fognak közölni a szülőkkel. Természetesen a korábbi kapcsolattartási formákat, mint a telefon, online tér, vagy a fogadóóra (előre megbeszélve maszk használata és távolságtartás mellett) a továbbiakban is fenntartjuk mint elsődleges lehetőséget. Igyekszünk – ahogy azt korábban is tettük – rendelkezésére állni mindenkinek. A leendő feladatokról, programokról tájékoztatni fogjuk folyamatosan a gyerekeket, a kedves szülőket.

Megértésüket, türelmüket megköszönve eredményes második félévet kívánok mindannyiunknak!

Legyesbénye, 2021. január 29.

Köszönettel és üdvözlettel:

Szepesi Nándor

intézményvezető