Tokajban, a helyi labdarúgócsapat füves pályáján került megrendezésre 2019.05.23-án 14 órától az intézményi Bozsik-program keretén belül a III. korcsoportos fiúk évadzáró versenyére. A játékidő 12 perc volt mérkőzésenként, természetesen 4+1 fős csapatokkal és folyamatos cserelehetőséggel. A játékot játékirányítók segítették. Külön felhívták a rendezők a figyelmet a Fair Play szabályok betartására. Minden csapat egyformán három mérkőzést játszott a torna alatt körmérkőzéses rendszerben. A nagy tornacsarnok területét három különálló pályára osztották válaszfüggönnyel, így gyorsan pörögtek a mérkőzések.

Négy csapat nevezett (Legyesbénye, Prügy, Szerencs-Bolyai, és Tokaj). A csapatok körmérkőzéses rendszerben játszottak egymással. Az első mérkőzésen Prügy csapatát vertük meg 1-0-ra egy öngóllal, a mérkőzésen fölényben voltunk, sok helyzetet elpuskáztunk. A második mérkőzésen a rossz helyzet-kihasználás és védelmi megingások miatt egy kiegyenlített mérkőzésen 4-1-es vereséget szenvedtünk a Szerencs-Bolyai csapatától. A harmadik mérkőzésen Tokajtól kaptunk ki 3-1 arányban, de ebben a meccsben is sokkal több volt a látottak alapján. Így végül a 3. helyen zártuk ezt a tornát.

Külön hálánk a kiváló szervezésért. A záró mondatok után a szervezők gyümölccsel ajándékoztak meg minden jelenlévőt. Ekkor került sor az egész éves munka értékelésére. A Bozsik-programban résztvevő játékosok gyönyörű emlékérmeket és okleveleket kaptak éves teljesítményükért. A Fair Play díjas és a legjobb játékos díj kisorsolásra került, amit egy prügyi és egy tokaji játékos nyert.