A nyolcadik osztály 2013. június 7-én tartotta – az immár hagyománynak számító – bankettjét, amikor is a ballagás előtt köszöntünk el egymástól. Délután 14 órakor kezdődött az ünnepség. A diákok és a szülők ünnepi műsorral és ajándékkal köszönték meg a pedagógusoknak az elmúlt nyolc év fáradozásait.

 

Először Kerekesné Merva Irén szülő köszöntötte a pedagógusokat. Ezt követett egy kis ünnepi műsor, ajándékozás; majd dr. Szepesi Nándor igazgató úr kedves szavakkal viszonozta a köszöntést, s néhány biztató mondattal búcsúzott a nyolcadikos tanulóktól.

Csoportképet készítettünk, majd a tanári kar átvonult a tanáriba, ahol megterített asztal várta őket. 16 órakor kezdetét vette a 8. osztály bankettje. A szülők segítséget nyújtottak, hogy a gyerekek gondtalan jókedvvel szórakozhassanak. Számukra egy meglepetéssel készülve a 8 év alatt szerzett élményeik fotóiból válogatást készítettem. A bankett során sokat beszélgettünk, táncoltunk és karaokéztunk. Az este folyamán pizzával, süteményekkel és üdítővel frissítették a gyerekek magukat.

Köszönettel tartozom a szülőknek és a gyerekeknek is, hiszen nélkülük nem lett volna ilyen sikeres a bankett.

                                                                                              Mezősi Ákosné 8. o. of.