A nagycsoportos gyerekek részére elérkezett az óvodás évek lezárása a ballagással.  Egész évben büszkék voltak arra, hogy ők már iskolába fognak menni szeptembertől. Óvó néni egész évben tudatosította bennük, készítette fel őket az iskolában várható új körülményekre.

A szülői munkaközösség és a szülők emlékezetessé szerették volna tenni gyermekeiknek az utolsó óvodai napokat. Ballagási bankettet szerveztek .A bankett első részében a gyerekek megható versekkel köszönték meg Marika óvó néninek, Évike dajka néninek és a vezető óvónőnek munkájukat, szeretetüket, amit magukkal visznek. Ezután torta evéssel, kölyök pezsgőelfogyasztásával és egy kis vidám zenés tánccal szórakoztak délelőtt a gyerekek.
A ballagási ünnepség a községi kultúrházban került megrendezésre június 10-én. A virágokkal feldíszített óvodából énekkel és az óvónéni hasznos útravaló tanácsaival ballagtak át a gyerekek a kultúrházba. Sárossy Andrásné óvodavezető köszöntője után a gyerekek csillogó szemekkel és lelkesen adták elő az egész évben és az erre az alkalomra tanult kedves kis műsorukat, melyek könnyeket csaltak elő a szülők, vendégek szemeiben.
Természetesen az ajándékozás sem maradhatott el. Nagy örömmel fogadták a gyermekek a Polgármesteri Hivatal a képviselő testületi tagok, valamint az óvoda ajándékait.