Elballagtak iskolánk nyolcadikos tanulói2010. június 19-én a 17 végzős diák tiszteletére ünneplőbe öltözött minden és mindenki. Virágdíszben pompázott az általános iskola.
Az utolsó csengőszó után felcsendültek a ballagási dalok és Dombainé Dula Mária osztályfőnök vezetésével megérkeztek a ballagó tanulók is. Az ünnepségen sorra hangoztak fel a búcsúzó és búcsúztató versek és dalok. A ballagó nyolcadik osztályos tanulók nevében Kerekes Krisztina Réka köszönt el az itt maradóktól. Beszédében megköszönte a szülőknek, a pedagógusoknak és az osztályfőnököknek a nyolc év munkáját, majd elköszönt az alsóbb évfolyamos tanulóktól is.

Az itt maradók nevében Balogh Nikolett, 7. osztályos tanuló köszönt el a nyolcadikosoktól. Beszédében felidézte a közösen eltöltött évek eseményeit, majd sok sikert és kitartást kívánt a további évekhez.
dr.Szepesi Nándor igazgató úr ünnepi beszédével és oltalmazó szavaival engedte el ballagó diákjait; majd Zagyi Zsoltné igazgatóhelyettes asszonnyal, valamint Molnár Lajos alpolgármester úrral együtt átadták az iskola emléklapját és a Polgármesteri Hivatal ajándékát.
Immár hagyományosan a tanév zárásaként sor került a jutalomkönyvek mellett Az év tanulója-díj átadására is. A tantestület döntése alapján ebben az évben ezt a díjat Nagy Tamás (4.o.) és Molnár Mónika (8.o.) kapta.
Szintén átadásra került a Kiss Attila Alapítvány jóvoltából Az iskola legsikeresebb tanulója-díj is, melyet Tóka Tímea ballagó diákunk vehetett át.
A ballagás zárásaként a Szózat után a végzős diákok búcsút intettek általános iskolájuknak.

 

 

Elballagtak iskolánk nyolcadikos tanulói Elballagtak iskolánk nyolcadikos tanulói

Elballagtak iskolánk nyolcadikos tanulói Elballagtak iskolánk nyolcadikos tanulói